Home » Speciale Leveringsdienst

Speciale Leveringsdienst

 

Wij gaan ervoor om onze klanten, zowel de honden als hun baasjes, te verwennen en het hun zo aangenaam mogelijk te maken om hun levering bij hen te krijgen, alsook hen te helpen om vergetelheid te voorkomen.

Daarom hebben wij een special leverservice die je bovendien nog andere voordelen biedt.

  1. Bepaal zelf je tijdstip van levering . Gemakkelijkheidshalve kan je uitrekenen volgens welke periode je een nieuwe levering wenst te krijgen. Voor de éne is dat wekelijks, voor de andere maandelijks of misschien om de 28 dagen
  2. bij het bepalen van die periode heb je er dus geen omkijken meer naar, je kan het niet vergeten. Negen dagen voor het vertrek van de goederen krijg je bovendien nog een mail waarmee je kan nakijken of de zending klopt, of dat eventueel nog wat moet bijgevoegd worden.
  3. Je kan dan ook eventueel het leveringsadres wijzigen
  4. Vanaf 45 € geniet je ook van bonuspunten die je voordelen kunnen opleveren. Zo kan je bijvoorbeeld hiermee je leveringsbedrag verminderen. (iedere 10 bonuspunten kan er 1 € van de verzendkosten) of je kan het inwisselen voor leuke producten. Zie bonusproducten .
  5. Je kan zelf alles makkelijk online beheren via de backoffice die je ontving bij je eerste bestelling. En zo niet kan je ook altijd om mijn hulp vragen, ik doe het met veel plezier.

Je ziet dat onze leverservice heel wat voordelen biedt. Je hoeft er je weinig van aan te trekken. Je weet wanneer je geleverd wordt en je gaat het zo ook niet vergeten.

Laat dus gewoon bij je bestelling weten of je gaat voor de leverservice en op welke tijd je de volgende leveringen graag gepland hebt.

Wij doen ons best om U de beste service te garanderen.

 

Pakket tot 30 kg geleverd in België is 5.60 €