Home » CBD-VOEDINGSSUPPLEMENTEN » Q Sciences Colloïdaal Zilver

Q Sciences Colloïdaal Zilver

 

 

Bevordert een sterker immuunsysteem, spoediger herstel, en ondersteunt het algemeen welzijn
Q Sciences Q SILVER SHIELD is een toonaangevend alternatief voor traditionele zilversupplementen. Het geeft je een veiligere en effectievere manier om een consistente dosis zilver te krijgen om uw immuunsysteem te ondersteunen.

De Natuurlijke Antibiotica
antibacterieel
antischimmel
anti inflammatoire
geen neveneffecten
geen microbe overleeft meer dan 6 minuten hierin
wordt door de NASA gebruik

Het Q SILVER SHIELD verhaal
De nieuwe zilver technologie is veel beter dan het oude proces – colloïdaal zilver. Colloïdaal zilver heeft grotere deeltjes met gekartelde randen die kunnen doorbreken en zich hechten in weefsels in het menselijk lichaam. Na een tijdje, kan bij het gebruik van colloïdaal zilver, een opeenhoping van deeltjes veroorzaken en kan giftig worden, hetzelfde als teveel ijzer of andere mineralen innemen. Dit is niet het geval met het Q Sciences nieuwe proces met niet-bindende nano-zilverdeeltjes in een gestructureerde waterbasis. Geen gekartelde randen ! Dit laat de deeltjes toe om efficiënt en veilig door het lichaam te navigeren.
Q SILVER SHIELD is anders. De deeltjes zijn tot nano-deeltjes bewerkt met niet-bindend nano zilver en breekt niet door de watermolecule. Dit laat de deeltjes toe om meer efficiënter door het lichaam te navigeren en zal uit het lichaam gespoeld worden na ongeveer 48 uren.
Leidraad :
Eén theelepel = 50mcg zilver. Neem het een uur voor of na het eten. Je kan veilig de hoeveelheid verhogen naar eigen wens omdat Q Silver SHIELD nano-deeltjes niet achter blijven in de weefsels van het lichaam.


Volwassenen : 1-3 theelepels daags
Kinderen : ¼ tot ½ theelepel daags

 

Bestellen kan via : 

https://tieneke.myqsciences.com/