Home » CBD-VOEDINGSSUPPLEMENTEN » Ervaringen van klanten

 

ERVARINGEN VAN KLANTEN

 

Eindelijk van mijn migraines af!


Al jaren had ik migraine aanvallen, telkens weer. Deze waren zo heftig dat ik enkele dagen mijn leven "on hold" moest zetten omdat ik simpelweg niets meer kon doen. Nu ik de Fuse olie gebruik heb ik geen aanvallen meer! Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb gevonden!

 


De workout zonder crash


Ik heb al vele preworkout drinks gehad, en de Q Sport staat echt heel hoog op mijn favorietenlijstje! Hij geeft je de boost die je nodig hebt, zonder dat er daarna een enorme crash hebt. Je kunt absoluut meer uit je workout halen. Heel fijn dat er amper, slechts 4, calorieën in zitten en dat alle ingrediënten natuurlijk zijn. Deze blijft onderdeel van mijn workout dieet!

 

Hulp bij MS


Qmax is voor mij het supplement samen met de Qfuse om mijn cognitive en mentale problemen ivm MS een halt toe te roepen!! Zelfs neurloog vraagt wat er met mij aan de hand is!! Ik wil en kan niet meer zonder.


Lekker slapen


Veel moeite gehad met slapen. Vooral het inslapen. Soms duurde het wel uren met alle gevolgen van dien :( sinds ik de Q Rest gebruik slaap ik weer heerlijk en ga ik met goede energie mijn dag in.


Kalm aan!


Mijn ADD zit me vaak dwars. Het gebrek aan concentratie zorgt voor gedoe op mijn werk en priveleven. Ik had al vele malen de tip van "wietolie" gekregen maar ik was in de veronderstelling dat dit hetzelfde zou zijn als een jointje... Alles leuk en aardig, maar high functioneer ik al helemaal niet. Nu weet ik dat je helemaal niet high kan worden van CBD, lol. Sinds de CBD full-spectrum olie merk ik echt een groot verschil. Ik ben minder chaotisch en kan beter overzicht bewaren. echt top!


Kilo's er af met Q FIT


Deze zomer begon de Q FIT challenge met het Trim en Align pakket en ik ben hem aangegaan! -12 kg in 12 wkn (wil geen crash-dieet, maar (h)eerlijk eten, geen JoJo effect) Met ondersteuning van de Q-producten, geen maaltijd vervanging. Maar zorgt gewoon voor minder trek (verzadigd gevoel en geen snaai/snack trek) En ja! Ik ga ook nog op restaurant en ja drink in het weekend ook een wijntje. Het zijn geen wonder capsules, het is ook een stukje mindset, en eetpatroon aanpassen en wat beweging op een dag. (Al is het maar 30 min wandelen per dag)

 

Weg met de injecties!


Ik gebruik nu de b12 spray van Qschienses in plaats van de injecties. Dat is fijn want ik hoef niet te wachten tot ik de volgende spuit mag gaan halen en natuurlijk dat ik het altijd op zak heb en geen naald van de dokter.


Tja..


Men bespreekt dit liever niet, maar de klachten van de overgang zijn een vreselijke hormonale rollercoaster! Hennepolie kan hier echt heel erg bij helpen. Ik heb minder klachten en vooral minder moodswings! Heel fijn!