Home » CBD-VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Q SCIENCES DE WETENSCHAP VAN DE GEZONDHEID EN HET ALGEMEEN WELZIJN VAN MENS EN DIER
100 % NATUURLIJK EN NIET OP DIEREN GETEST

Q Scienses  =  the Best of the Best

 

 

Q Sciences begrijpt het belang van fysieke en mentale gezondheid. Vanaf de lancering in 2012 heeft CEO Marc Wilson het initiatief genomen om gezondheid en welzijn te verdedigen met full-spectrum hennepproducten en voedingssupplementen.
De Q in Q Sciences staat voor ‘Quintessential’ wat betekent de ‘Best of the Best’, toonaangevend en de perfecte belichaming van wetenschappelijk onderzochte producten als leider in deze industrie.
Voordat er dan ook een product wordt toegevoegd aan onze Q Sciences lijn – of men nu spreekt van hemp of voedingssupplementen – passeert het eerst ons screening process. Is het echt het beste van het beste ? Is het wetenschappelijk onderbouwd ? Is het innovatief, stevig gegrond ? Pas na dit onderzoek gaat men over tot het ontwikkelen van dit product.
Dat is het gemakkelijkste deel.
Dan , dr Stephen Kimberley, wetenschappelijk hoofd van Q Sciences, verzekert dat het onderzoek is bewezen, dat alle formules door de wetenschap correct zijn, en dat het gaat over de beste kwaliteit aan ingrediënten die er in deze industrie gebruikt worden. Doordat dit plaats heeft kan je verzekert zijn dat je te maken hebt met producten die echt het verschil maken in jouw gezondheid en welzijn.
De passie van dr Kimberley, voor het vervaardigen van innovatieve kruidenformules delen al 30 jaar zijn ervaring als geneeskundespecialist in alternatieve geneeskunde.