Home » Anifit producten hond/kat » Anifit / hond » Anifit Voedingssupplementen

Voedingssupplementen voor de hond

Om onze huisdieren gezond te houden hebben we niet alleen gezonde voeding maar hebben we ook nog tal van voedingssupplementen om dit te ondersteunen.

Bevoorbeeld : 

* POWERDARM voor gezonde darmen en darmflora/probiotica. Bij gebrek aan goede darmbacteriën is meestal het immuunsysteem in de war waardoor verschillende ziektebeelden kunnen ontstaan.

* BIERGIST EN CHLORELLA voor herstel na ziekte of operatie, puppy's en werkhonden . helpt bij de ontgifting van toxische stoffen door voeding, uitlaatgassen (in de stad) enz... opgeslagen in lever en nieren. B1/B2/B6/B12 dienen als ondersteuning van de lever en de nieren, chlorella is een natuurlijk mineralenbestand die een goede ondersteuning zijn voor de maag en darm.

* BEWEGUNG-FIT voor het behoud van gezonde gewrichten ; onderhoud van het bewegingsapparaat Omega 3-vitamine E-glycosaminoglycan (= natuurlijk bestanddeel van synoviaal vocht - gewrichtsvocht - en kraakbeen)

* FELL-FIT voor een glanzende en stralende vacht. Veel verschillende ingrediënten. Biotine (vit H of B7)-zink-omega3-B Complex. Bevordert pigmentvorming-ontgiftend-haargroei-normale rui-natuurlijke celvernieuwing- versterkt de huid-vacht-nagels. 

* PLANTAARDIGE WORMENKUUR ondersteunt het lichaam preventief tegen wormen alsook te gebruiken bij acute wormenbesmetting

* ENZYM BOOSTER zijn spijsverteringsenzymen die helpen voor de vertering van vetten, koolhydraten en eiwitten. (bij pancreasinsufficiëntie) Door ontsteking van de pancreas wordt het voedsel onvoldoende verteerd en belangrijke voedingsstoffen gaan verloren, hierdoor worden lichamelijke kwalen in de hand gewerkt.

* BLASE FIT kruidenondersteuning voor het ganse urinewegstelsel. lees belangrijke info bij het product

* ZALMOLIE omega 3-6-9 vetzuren belangrijk voor huid, vacht, hart, bloedsomloop, immuunsysteem, hersens, gewrichten en mobiliteit

* AUGENREIN Ogenreiniger , helpt tegen de verkleuring aan de ogen door onbalans in de darmen, lees uitleg bij product hieronder

* AMOVIT HOND een waaier van natuurlijke vitaminen

* DENTAX ENZYMEN enzym power tegen tandplak en tandsteen

* PRO FELLPLEGE-VACHTVERZORGING  vachtverzorging tegen jeuk, huidirritatie en insectenplagen, micro-organismen die geen plaats laten voor negatieve kiemen

* POTENBALSEM beschermt en verzorgt de poten/beschermlaag

* ANI ZECK SPRAY + PIPETTE  natuurlijk anti-tekenmiddel met pipette

* BASENPULVER basisch poeder tegen de verzuring in het lichaam. Basisch poeder. Door verzwakking darmspieren en het darmslijmvlies kunnen zuren doordringen in het bloed en zich in het lichaam verspreiden. Symptomen : gras eten, buitengewone speekselvloed, zure oprispingen, braken, branden maagzuur

* STRUVISAN ter voorkoming van nierstenen

* PRO RELAX plantaardige kalmeringsdruppels (bv bij bezoek aan DA, onweer, vuurwerk, reizen, ongeval, operatie , enz...)

* PRO TAURINE speelt een belangrijke rol bij het cardiovasculaire systeem, de ontwikkeling en de functie van de spieren, de retina en het centrale zenuwstelsel. De lichaamseigen aanmaak van taurine is gewoonlijk beperkt, bij diabetespatiënten is het verbruik ervan sterk verhoogd. Bloeddrukverlagend. 

* CALCIUM supplement natuurlijke calcium (calcium moet altijd iets hoger zijn dan fosfor in de voeding)

* FLEISH en FISH GEWURZ  natuurlijk product om voeding op smaak te brengen

* RUNDERVET voor extra energie bij de maaltijd te voegen 

* LAMSVET voor extra energie bij de maaltijd te voegen